Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

1,8 εκ. ευρώ η "προίκα" του Λιμενικού Ταμείου.


ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΤΙΜΟΝΙ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ
Ο ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΑΡΑΤΖΗ


Με ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες του, στα ΜΜΕ, στην τοπική κοινωνία και σε όσους τον βοήθησαν αυτά τα 7 χρόνια της θητείας του ο πρώην πρόεδρος δήλωσε συγκινημένος:
«Αφήνω έναν χώρο που τον πόνεσα και τον πονάω, καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους σας, θα είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας.»
Ανέφερε επίσης ότι αφήνει το Λιμενικό Ταμείο με 1.800.000 ευρώ περίπου που πρέπει το νέο Δ.Σ να διαχειριστεί ως τις 31 Δεκέμβρη του τρέχοντα χρόνου.
«Είμαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιηθούν όπως πρέπει και για όσα τρέχουν ήδη, μεταξύ των άλλων και των πεζοδρομίων από το ξενοδοχείο "Χανδρή" μέχρι και το κεντρικό Λιμεναρχείο.».

Ο νέος Πρόεδρος δώρισε στον παλιό μία εικόνα της Παναγίας, ευχαριστώντας τον έτσι για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες που ανιδιοτελώς προσέφερε, ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στα νέα του σχέδια, υπονοώντας προφανώς την υποψηφιότητα του Σταμάτη Καρμαντζη στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Πέρα από αυτά συζητήθηκε η κάλυψη των εξόδων των μελών του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου που προέρχονται από τους Δήμους Ψαρών και Οινουσσών, καθώς επίσης και η επιλογή τράπεζας για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών του Δ.Λ.Τ. Χίου, που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι η Εθνική. Η συνεδρίαση έληξε συμφωνώντας ότι τα συμβούλια κατά πάσα πιθανότητα θα γίνονται Δευτέρες και Πέμπτες, ούτως ώστε να διευκολύνονται τα μέλη του Δ.Σ. που διαμένουν στα Ψαρά και τις Οινούσσες.

Τζ. Σακ. ΑΛΗΘΕΙΑ  5/3/2012